Ontmoeting

Een aantal keer per jaar organiseren we bijeenkomsten en werkconferenties. Elkaar ontmoeten, inspireren en versterken staat daarbij centraal.

Samen voor meer impact
De vele goede voorbeelden die er al zijn om Nijmegen groener, gezonder en actiever te maken, bieden we een platform. We stimuleren organisaties en professionals om zich (verder) met elkaar te verbinden om zo samen meer impact te creëren in de stad.

2 oktober 2019: ‘De Nijmeegse jeugd van de toekomst’
Professionals die werken bij kindcentra, in het onderwijs (PO, VO en speciaal onderwijs) of op Brede Scholen zijn van harte welkom op deze conferentie, die we samen met Gezonde School organiseren. De conferentie is op woensdag 2 oktober van 14.15 tot 19.00 uur bij het Radboudumc. Aanmelden of meer weten? Lees verder. 

9 oktober 2019: conferentie over Vitaliteit & Werk
Op woensdag 9 oktober van 15.00 tot 19.00 uur is onze volgende werkconferentie. Die staat geheel in het teken van Vitaliteit & Werk. Lees verder voor meer informatie en meld je alvast aan!

Verslagen eerdere conferenties
Hieronder vind je de verslagen en impressies van de eerdere werkconferenties van ‘Wij zijn groen, gezond en in beweging Nijmegen’:

Werkconferentie 4 oktober 2018
Werkconferentie 12 april 2018
Werkconferentie 22 november 2017
Werkconferentie 31 mei 2017

Meedoen?

Wil je meedoen? Dat kan! De beweging is van ons allemaal. Laat daarmee zien dat je verantwoordelijkheid neemt en dat je aandacht hebt voor maatschappelijk ondernemen! Ken je een bestaand project dat binnen de beweging past? Of heb je een idee met een eigenaar? Meld het aan en doe mee!