Gezondheidsacties waaieren uit over Nijmegen

29 mei 2017

Op 31 mei brengen deelnemers uit verschillende onderdelen uit de Nijmeegse samenleving de beweging ‘Nijmegen: groen, gezond en in beweging’ op gang. Tijdens een afwisselend programma komen noodzaak en ambitie van deze beweging naar voren en worden de aanwezigen geinspireerd om met verschillende onderwerpen aan de slag te gaan.

Scholen, sportclubs, overheden, bedrijven en zorg- en welzijnsorganisaties laten zich op 31 mei inspireren en aanzetten tot actie. Zij kiezen daarbij uit belangrijke thema’s op het gebied van gezond gewicht: zitgedrag, voeding en het brein, de doelgroep als partner, jong leren eten, bewegen in het groen, de invloed van laaggeletterdheid, onderzoek en monitioring, herstelcirkel in de wijk. Maar ook wat zij kunnen leren van NEC en Radboudumc als het gaat om de gezonde leefstijl en vitaliteit van medewerkers.

Meedoen?

Wil je meedoen? Dat kan! De beweging is van ons allemaal. Laat daarmee zien dat je verantwoordelijkheid neemt en dat je aandacht hebt voor maatschappelijk ondernemen! Ken je een bestaand project dat binnen de beweging past? Of heb je een idee met een eigenaar? Meld het aan en doe mee!