Fietsen voor gezonde voedselpakketten

4 juli 2018

Fiets voor Elkaar: inwoners van Nijmegen kunnen hun gefietste kilometers direct doneren aan de Voedselbank Nijmegen. Zo komen we samen in beweging voor gezonde en duurzame voedselpakketten. Doe je mee? Download dan de gratis RingRing ® app en je doneert vanzelf!

Het doel is om met én voor elkaar 1 miljoen kilometer te fietsen. Daarmee halen we 30.000 euro op voor gezonde voedselpakketten. De Voedselbank Nijmegen krijgt tijdens de feestdagen voldoende aanbod, maar in januari en februari is het aanbod veel kleiner. Met Fiets voor Elkaar willen we inwoners juist dan ondersteunen met de gezonde voedselpakketten.

Op donderdag 28 juni gaf wethouder Renske Helmer het startschot voor de campagne. Zij overhandigde een gezond en duurzaam voedselpakket aan Hubert Hendriks van de Voedselbank Nijmegen en Linda van Aken van de Vincentius Vereniging.

Meedoen?

Wil je meedoen? Dat kan! De beweging is van ons allemaal. Laat daarmee zien dat je verantwoordelijkheid neemt en dat je aandacht hebt voor maatschappelijk ondernemen! Ken je een bestaand project dat binnen de beweging past? Of heb je een idee met een eigenaar? Meld het aan en doe mee!