Bijeenkomst op 9 april gaat niet door

13 maart 2020

In verband met de nieuwe maatregelen tegen de verspreiding van het coronavirus, hebben we moeten besluiten dat de tweede ondertekening van het Lokaal Preventieakkoord Nijmegen op donderdag 9 april van 16.00 tot 18.30 uur in Academiegebouw Berchmanium niet doorgaat.

Wij vinden dat heel jammer, maar vinden het niet gepast en verantwoord om deze feestelijke bijeenkomst op die datum te organiseren. De deelnemers zijn hierover geïnformeerd.

Natuurlijk gaan we wel graag verder, met onze bekende én met onze nieuwe partners. Daarom onderzoeken we hoe we alsnog vorm kunnen geven aan het tweede tekenmoment. Over de uitkomst hiervan houden we je via deze website op de hoogte. Heb je vragen? Neem dan contact met ons op. 

Meedoen?

Wil je meedoen? Dat kan! Al 37 Nijmeegse organisaties gingen je voor en ondertekenden het lokaal preventieakkoord. Daarmee maken zij werk van gezonde inwoners in een gezonde stad. Wil je ook aansluiten met jouw organisatie? Of heb je een idee of initiatief dat je met ons wil delen? Neem contact met ons op via de mail. We horen graag van je!