Over ons

Initiatiefnemers van ‘Wij zijn groen, gezond en in beweging Nijmegen’ zijn Radboudumc, GGD Gelderland-Zuid en gemeente Nijmegen. Ook de Radboud Universiteit heeft zich aangesloten. Hieronder maak je kennis met onze stuurgroep:


Bertine Lahuis
Voorzitter stuurgroep
Voorzitter raad van bestuur Radboudumc


Grete Visser
Wethouder onderwijs, welzijn en zorg gemeente Nijmegen


Bert Velthuis
Wethouder wijken, openbare ruimte en sport gemeente Nijmegen


Moniek Pieters
Directeur GGD Gelderland-Zuid


Wilma de Koning
Vicevoorzitter college van bestuur Radboud Universiteit


Pim Assendelft
Hoogleraar huisartsgeneeskunde Radboudumc


Gerard Molleman
Bijzonder Hoogleraar preventie: de verbinding tussen zorg en publieke gezondheid, manager GGD Gelderland-Zuid en leidt academische werkplaats AMPHI

Foto’s: Mika Kraft

Daarnaast is er een procesteam samengesteld met vertegenwoordigers uit de initiërende organisaties. Dit team ondersteunt de stuurgroep en zet acties uit op de thema’s en speerpunten van ‘Wij zijn groen, gezond en in beweging Nijmegen’. Heb je vragen, tips of ideeën? Neem dan contact met ons op!

Meedoen?

Wil je meedoen? Dat kan! Al 37 Nijmeegse organisaties gingen je voor en ondertekenden het lokaal preventieakkoord. Daarmee maken zij werk van gezonde inwoners in een gezonde stad. Wil je ook aansluiten met jouw organisatie? Of heb je een idee of initiatief dat je met ons wil delen? Neem contact met ons op via de mail. We horen graag van je!