De 5 spelregels voor bedrijven & organisaties

Van betekenis zijn voor de stad op een manier die bij jou past: dat kan met ‘Wij zijn groen, gezond en in beweging Nijmegen’. Wat kun jij doen – of wat doe je al – om Nijmegen groener, gezonder en actiever te maken? Waar jouw enthousiasme en energie zitten, dáár zit de beweging. Of je nu grote of kleine(re) stappen zet, we nodigen je van harte uit om aan te sluiten. Laat je inspireren en wees een inspiratie voor anderen!

‘Wij zijn groen, gezond en in beweging Nijmegen’ biedt je een podium, een netwerk én een kader waarbinnen je de verbinding met anderen kunt zoeken.

Dit zijn de 5 spelregels:

1.  Binnen de beweging steunen we elkaar en leren we van elkaar.

2.  Voor anderen in de stad zijn we een bron van inspiratie en we delen onze kennis, inzichten en
verhalen met hen.

3.  We zetten concrete groene en gezonde stappen in onze eigen organisatie. Welke stappen, dat
bepalen we zelf.

4.  We dragen bij aan de projectorganisatie en/of adopteren initiatieven in onze omgeving, die een
gezonde stad stimuleren.

5.  We dragen elk jaar in ieder geval twee nieuwe partners aan. Of het nu gaat om een school, een middenstandsbedrijf of een grote organisatie: iedereen is welkom.

Samen brengen we Nijmegen in beweging!

Benieuwd wat we voor elkaar kunnen betekenen? Stuur ons een mail, dan nemen we spoedig contact met je op.

Meedoen?

Wil je meedoen? Dat kan! De beweging is van ons allemaal. Laat daarmee zien dat je verantwoordelijkheid neemt en dat je aandacht hebt voor maatschappelijk ondernemen! Ken je een bestaand project dat binnen de beweging past? Of heb je een idee met een eigenaar? Meld het aan en doe mee!