Meedoen

Samen maken we de stad groener, gezonder en actiever. Er zijn al veel goede initiatieven! Wil je je ook aansluiten bij ‘Wij zijn groen, gezond en in beweging Nijmegen’? Stuur ons een mail of vul het onderstaande contactformulier in.

Bedrijven en organisaties nodigen we ook van harte uit om mee te doen. Op 7 oktober 2019 zetten 37 Nijmeegse organisaties hun handtekening onder het lokaal preventieakkoord. Op 14 oktober 2020 sluiten meer organisaties zich hierbij aan. Daarmee lopen we landelijk voorop in het samen werk maken van gezonde inwoners in een gezonde stad.

In deze infographic zie je goed samengevat wat onze doelen, werkwijze en thema’s zijn.

Breng de beweging ook online verder. Volg, like, deel en praat mee via Facebook, LinkedIn en Twitter.* verplichte velden

‘Wij zijn groen, gezond en in beweging Nijmegen’ is een initiatief van GGD Gelderland-Zuid, Radboudumc en gemeente Nijmegen. Benieuwd hoe het allemaal begon? Lees de beginselverklaring.

Meedoen?

Wil je meedoen? Dat kan! Al 37 Nijmeegse organisaties gingen je voor en ondertekenden het lokaal preventieakkoord. Daarmee maken zij werk van gezonde inwoners in een gezonde stad. Wil je ook aansluiten met jouw organisatie? Of heb je een idee of initiatief dat je met ons wil delen? Neem contact met ons op via de mail. We horen graag van je!